Tujuan nomor 12 dari 17 tujuan SDGs adalah enjamin pola konsumsi dan produksi yang berkelanjutan. Mencapai pertumbuhan ekonomi dan pembangunan berkelanjutan berarti harus menyadari pentingnya pengurangan jejak ekologi dengan mengubah cara produksi, konsumsi makanan, dan sumber daya lainnya.
Goal number 12 of the 17 SDGs is to ensure sustainable consumption and production patterns. Achieving economic growth and sustainable development means recognizing the importance of reducing the ecological footprint by changing the way food and other resources are produced, consumed.
2022
- Have a policy, process or practice on waste disposal – Covering hazardous materials. Click here
- Have policies around use minimisation of plastic. Click here
2023
Have a policy, process or practice on waste disposal – Covering hazardous materials: https://farmasi.ui.ac.id/2019/08/kebijakan-pengelolaan-limbah-penelitian-di-lingkungan-fakultas-farmasi-ui/
Have policies around use minimisation of plastic: https://farmasi.ui.ac.id/2019/03/kebijakan-ff-ui-mendukung-kelestarian-alam-dengan-pengurangan-penggunaan-kertas-dan-plastik/